Condoleanceregister

Gebruikt u s.v.p. voor een codoleace dit e-mailadres: . Wilt u s.v.p. duidelijk uw naam/namen vermelden. U kunt tevens aangeven of uw naam vermeldt dient te worden op deze pagina. Ook kunt u aangeven dat uw bericht NIET op deze pagina wordt gepubliceerd. Het bericht wordt dan doorgestuurd naar de nabestaanden.

Namen Inhoud bericht
Margreet Mulder
(vh Margreet Elzinga)
Dag Margreet, Via Gert hoorde ik nog weleens over jou en Rienk, maar ik wil je graag deelgenoot maken dat ik erg begaan ben dat je Rienk nu moet missen en wens jou en de jouwen heel veel liefde en sterkte om dit gemis te boven te komen. Heel veel liefs van mij. En graag nog eens tot een volgende keer.
Hedzer Klarenbeek Bêste Margreet, Ik winskje dy in protte sterkte ta yn disse fertrietlyke tiid. Foar dy ûntstiet no in ûnbiedich lege romte sûnder dyn Rienk. Ik mocht him -en jim tegearre- graach moetsje en tink dêr mei nocht oan werom. Syn twinkeljende eagen en syn altyd waarme belangstelling foar de oar. It riedsel fan it bestean is net te ûnttiezen, mar it is de leafde die’t de tiid overwint. Ik winskje dy treast en moed ta! Mei dielnimming, Hedzer.
Jan en Ellis van der Meulen Beste Margreet en familie, Onze oprechte deelneming met het grote verlies van Rienk. Ik ken hem vanaf 47 jaar geleden toen hij nog in de Kleine Hoogstraat woonde. Wij kochten op o.a. zijn advies het huis Grote Kerkstraat 57. Rienk is altijd behulpzaam geweest voor iedereen. Vol plannen en ideeën. We kwamen elkaar een paar jaar regelmatig tegen, of op straat of soms in de Gouverneur. En een tijd nog als klaverjasgroep met Ab en Hendrik. De laatste jaren door onze verhuizing niet meer. Het spookt al een paar dagen door mijn hoofd dat hij er niet meer is en kijk op dit moment naar de herdenkingsdienst naar Frans. Heel veel sterkte voor de komende tijd!
Louw Dijkstra Beste Margreet, Gecondoleerd met het overlijden van Rienk. Het zal een heel groot gemis zijn voor je. Toen ik vandaag door de stad liep zag ik overal gebouwen die herinneringen waren aan Rienk. Ik prijs me gelukkig dat ik hem gekend heb en was blij om vandaag in de dienst te horen hoeveel voldoening het maken van mooie boeken hem gaf. Door zijn vakmanschap en empathie was het een groot genoegen om er met hem aan te werken. Ik wens je veel sterkte de komende tijd. Met hartelijke groet
Jetze en Koos Nieuwenhuis Beste Margreet, Langs deze weg willen wij jullie condoleren met het overlijden van Rienk. We hebben vanmiddag de dienst online gevolgd en konden jullie daardoor niet persoonlijk een hand geven. Fijn dat we ons op deze manier toch verbonden konden voelen met jullie als familie. Ik heb Rienk leren kennen in overleggen rond het verbouwen van de foyer van de Grote Kerk. Van zijn deskundigheid en in het bijzonder de klik die we hadden, in de overleggen, heb ik erg genoten en hem zeer gerespecteerd . Het bijzondere was, dat we elkaar in het ziekenhuis tegen kwamen, ik had toen net een hartinfarct gehad en Rienk was er voor onderzoek naar zijn luchtwegen. Later vroeg ik hem wel eens hoe gaat het Rienk, dan zij hij altijd: "Het gaat goed, niet te lang bij stilstaan." Beste Margreet, Koos en ik wensen je veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies, we hopen dat je veel steun krijgt van je naaste familie in de komende tijd! Hartelijke groeten
Ienke en Albert Bosch Lieve Margreet, Wij condoleren jou met het gevoelige verlies van Rienk. Wij rouwen met jou mee. Rienk heeft als 'Monumentenman' grote verdiensten gehad voor Friesland en zeker voor Leeuwarden. Hij had grote artistieke en organisatorische gaven en was een uitstekend historicus. Bovendien was hij uiterst beminnelijk mens. De vele en goede herinneringen die je aan hem hebt zullen je zeker helpen dit leed te dragen. Veel sterkte
Gerdie Klaassen- Prinsen Geachte familie Terpstra, Via het weeknieuws van de Evangelische Broedergemeente las ik het bericht van overlijden van Rienk. Ik moest toen denken aan onze jeugd, waarin Rienk en ik beide kinderen waren, even oud en in Zeist woonden en op de school van de EBG zaten. Weliswaar op de verschillende scholen, de jongens- en de meisjesschool, maar we ontmoeten elkaar bij de kinderkerk en de jeugdclub. Samen hebben we Maria en Jozef gespeeld in het jaarlijkse Kerstspel. Ik heb natuurlijk alleen herinneringen aan de familie Terpstra in Zeist, woon zelf al vanaf 1984 in de provincie Groningen, maar schrik toch van dit nieuws. Graag wil ik u allen van harte condoleren met zijn overlijden. Heel veel kracht en moed toegewenst om dit verlies te dragen. Hartelijke groeten en Gode bevolen.